Peyzaj firması izmir

Peyzaj firması izmir

20 Eylül 2016 Salı

Karşıyaka peyzaj firması izmir 0532 254 05 08

PEYZAJ FİRMASI Karşıyaka İZMİR !

   Toprak eşsiz bir dosttur. Çim ekimi için de bu dost çok önemlidir. Çim ekimi uygulaması için alana uygun bir miktar belirlenmelidir. Uygulama şekli kadar miktar da ehemmiyetlidir. Bu miktar belli bir hesaba göre tespit edir. Tohumlar metrekareye takriben 40-50 gram hesabıyla ekilmelidir. Etraf Tertip etme Ankara, uygulanacak alana göre ideal miktarı tespit eder ve bu miktarı olması gerektiği gibi uygular. Çevre düzenleme İzmir, işini kararında yapar...


ÇEVRE DÜZENLEME İZMİR; BİLİNCLENDİRİR !
   Çim ekimi, sadece su miktarinin fazla olduğu alanlarda yapılabilir. Yaz aylarında daimi, diğer mevsimlerde ise ihtiyaç duyulan oldukça belli bir düzen ve kaideye göre de sulanmalıdır. Büyük alanlarda otomatik sulama sistemleri Etraf Tertip etme İzmir Peyzaj'ın teklifidir. Peyzaj çevre düzenleme İzmir, çim ekimi uygulamasıyla beraber bakimini öğretir. Bu sebeple istenilen kalıcılık sağlanır. Çevre düzenleme İzmir için bu çok ehemmiyetlidir. Yaptigi işte hoşnut faktörün yanında bilinçlendirmek te ister. Zira Çevre düzenleme İzmir, bilginin paylaşıldıkça parlayan bir ışık olduğuna inanır.
İKLİMLERİN ÇİM EKİMİNE TESİRİ



    Çim ekiminin netice vermesi için abuhava koşulları ehemmiyetlidir. Fazla soğuk iklimlerde  sular donacağı için çimler susuz kalabilir,  güneş ve sıcaktan yoksun kaldığı içinde boyları uzamayabilir. Fazla sıcak iklimlerde ise toprak kuruyup çimler için verimsiz hale gelebilir. Ayrı olarak kökleri fazla gelişmez ve gelişimini boyda gösterir. Bu da dış faktörlere karşı çimleri dayanıksız hale getirir. Ayrı olarak çimlerin özelliği kökleriyle ekildikleri alanı bir ağ gibi sarmalarıdır. Kökleri yeterince gelişmezse, bu sağlanamaz. Çimler susuz alanlarda da sonuç vermez. Zira şayet su ihtiyaçlarını karşılayamazlarsa, ne kökleri ne de boyları gelişmez. Ek olarak susuzluktan dolayı yeşil renkleri donuklaşacaktır.(Su ihtiyacına göre yeşilden, sarıya doğru dönecektir.) Böylelikle hem süsleyici özelliğini hem de kuruyarak nebatlık hâlini kaybedecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.